Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
circe
esr logo
EAE logo

AGFA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα

9 PS

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων

(ΚΕ.Δ.Ε.Α)

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φόρμα Εγραφής ...

Υποβολή Περιλήψεων / Ελευθέρων Ανακοινώσεων ...


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας επανακοινοποιούμε την ανακοίνωση για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας.
Επειδή κάποιοι από τους συναδέλφους, μας ενημέρωσαν ότι δεν έλαβαν την Πρόσκληση παρακαλώ πολύ όπως την κοινοποιήσετε και εσείς με τη σειράς σας και να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας για επικαιροποίηση και ενημέρωση των αρχείων μας.
Σας ενημερώνουμε ότι έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας www.epemvatiki.gr καθώς και στα social media (σελίδα μας στο Facebook).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:

Επειδή κατά την Γενική Συνέλευση που διεξήχθη τις ημέρες του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επεμβατικής Ακτινολογίας, δεν υπήρξε απαρτία, οι εκλογές θα γίνουν όπως γίνονταν μέχρι τώρα με το παλαιό καταστατικό.
Ως εκ τούτου οι υποψηφιότητες που θα τεθούν θα είναι για τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν θα λάβουν την αντίστοιχη θέση στο ΔΣ μετά από ομόφωνη απόφαση αυτού κατά την πρώτη Συνεδρίαση του και τη συγκρότηση σε Σώμα (περίπου 1 εβδομάδα μετά το πέρας των εκλογών). Η σύσταση του νέου ΔΣ θα ανακοινωθεί στα μέλη και στις οικείες ιστοσελίδες.
Σε ένα μήνα περίπου από τις εκλογές και αφού συγκροτηθεί το νέο ΔΣ σε σώμα θα προκηρυχτεί η δεύτερη Γενική Καταστατική Συνέλευση, κατά την οποία και θα ψηφιστεί το νέο καταστατικό της Εταιρείας.
Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή σας τόσο στις εκλογές και την Καταστατική Συνέλευση όσο και στις μηνιαίες συναντήσεις της Εταιρείας μας, οι οποίες θα συνεχιστούν από τον Νοέμβριο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το ΔΣ της Ε.Ε.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος

Δ. Α. Κελέκης, M.D, Ph.D, EBIR
Ομ. Καθηγητής Ακτινολογίας Παν/μιου Αθηνών

Ο Αντιπρόεδρος

Δ. Σιαμπλής, M.D, Ph.D, EBIR
Ομ. Καθηγητής Ακτινολογίας Παν/μιου Πατρών

Ο Γεν. Γραμματέας

Α. Χατζηϊωάννου, M.D, Ph.D, EBIR
Καθ. Ακτινολογίας Παν/μιου Αθηνών

 

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνική Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας, Αγγειοακτινολογίας & Νευροακτινολογίας

Η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. για τις αρχαιρεσίες θα διενεργηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου (Βασ. Σοφίας 76, Αθήνα), όπου γίνονται και οι μηνιαίες συναντήσεις της Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ...


ΠΜΣ "ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ"

 

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-17 διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ΜΔΕ - Master) στην «Επεμβατική Ακτινολογία». Η Επεμβατική Ακτινολογία βάσει του ΦΕΚ 1020/3-4-2012, έχει θεσμοθετηθεί ως εξειδίκευση της Ακτινολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ...

Για την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ πίεστε εδώ...

Για να δείτε τις εργασίες πίεστε εδώ...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΜΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε πως δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ Επεμβατικής Ακτινολογίας μέχρι και την Δευτέρα 3/10/2016.
Αλλαγή ημέρας συνεντεύξεων
Η ημέρα των συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/10/2016 και ώρα 13:00 στο Β΄ Εργαστήριο Ακτινολογίας, ΠΓΝ "Αττικόν".


 

Συνεντεύξεις στην Αθήνα 09-12 Σεπτεμβρίου 2016 για πρόσληψη Ακτινολόγων σε νοσοκομείο στη Σαουδική Αραβία

Πληροφορίες εδώ...


EA

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας, Αγγειοακτινολογίας & Νευροακτινολογίας

σας καλούν στην Μηνιαία Συνάντηση της Εταιρείας μας που πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/07/2016 και ώρα 20:00, στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου.

Εισηγητής θα είναι ο εκλεκτός και διεθνώς αναγνωρισμένος συνάδελφος Κωνσταντίνος Σοφοκλέους από το Memorial Sloan Kettering Cancer Center με θέμα

"Intra-arterial therapies for colon ca liver meta".

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

 

Δ. Α. Κελέκης, M.D, Ph.D, EBIR
Ομ. Καθηγητής Ακτινολογίας Παν/μιου Αθηνών

Ο Αντιπρόεδρος

 

Δ. Σιαμπλής, M.D, Ph.D, EBIR
Ομ. Καθηγητής Ακτινολογίας Παν/μιου Πατρών

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Α. Χατζηϊωάννου, M.D, Ph.D, EBIR
Καθ. Ακτινολογίας Παν/μιου Αθηνών


ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΜΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 2015-2016

Για να δείτε και να τυπώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ πατήστε εδώ...


ΒΡΑΒΕΥΣΗ

SiampelisΟ Ομ. Καθηγητής Ακτινολογίας, κ. Δημήτριος Σιαμπλής και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας μας, βραβεύτηκε κατά την διάρκεια του CIRSE 2014, που έλαβε χώρα στη Γλασκώβη, ως Distinguished Fellow του CIRSE (Εξέχον Μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Καρδιαγγειακής και Επεμβατικής Ακτινολογίας). Θερμά συγχαρητήρια από όλους μας!

Τέτοιες βραβεύσεις δεν τιμούν μόνο το άτομο αλλά την Πατρίδα μας.

Θερμά Συγχαρητήρια ακόμα μία φορά Δημήτρη Σιαμπλή!»